Adri-Anne Biesheuvel van de praktijk in Hoek Hier leest u wat de praktijk in Terneuzen voor u kan betekenen Anke Elderson van de praktijk in Axel      Axel
     Anke Elderson

 Introductie
 Logopedie
 Logopedisten
 Aanmelden
 Werkwijze
 Praktijkafspraken
 Cursussen
 Screening
 Nieuwsbrief
 Vergoedingen
 Klachtenregeling
 Tevredenheidsonderzoek
 Privacy
 Colofon
Lid van de NVLF
Anke Elderson Openingstijden Contactgegevens Praktijk foto's  

Welkom bij de logopediepraktijk van Anke Elderson!

Ruim 20 jaar werk ik met veel plezier als logopediste in mijn eigen praktijk in Axel. Daarvoor werkte ik in een verpleeghuis en op een LOM- en een ZMLK-school.

Anke Elderson van de praktijk in Axel

Logopediste zijn, boeit me enorm. Dat komt door de verschillende typen mensen die ik ontmoet en de verscheidenheid aan problematiek.

Ik vind het fijn om met alle doelgroepen te werken en, mede door het volgen van na- en bijscholingen, mijn vakgebied zo breed mogelijk te houden. Daarom is mijn praktijk in principe een allround praktijk. Dit betekent dat ik ervaring heb in het signaleren, onderzoeken en behandelen van vrijwel alle logopedische problemen. Soms kan worden volstaan met het geven van adviezen. Het kan ook zijn dat ik u of uw kind doorstuur naar bijvoorbeeld gespecialiseerde collega’s of andere instanties. Indien wij samen de behandeling starten, vormt uw hulpvraag het uitgangspunt van de behandeling. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat u of uw kind en de directe omgeving actief deelnemen aan de behandeling.

Verder maak ik deel uit van de Kwaliteitskring Zeeuws-Vlaanderen, waarbij wij ons verdiepen in allerlei aspecten van de logopedie.

Tevens ben ik lid van ParkinsonNet Terneuzen (aangesloten bij het landelijk ParkinsonNet). Dit is een netwerk van zorgverleners in Zeeuws-Vlaanderen, die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson. Vanuit PEPP-Zeeuws Vlaanderen organiseer ik samen met twee collega’s PEPP-bijeenkomsten (Patiënt Educatie Programma Parkinson) voor patiënten met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers.

Door op het logo hieronder te klikken kunt u de website van PEPP-Zeeuws Vlaanderen bezoeken.

 Naar de website PEPP-Zeeuws Vlaanderen
www.peppzvl.nl

 

 

Logopediegroep Zeeuws-Vlaanderen • info@logopediegroepzvl.nl