Adri-Anne Biesheuvel van de praktijk in Hoek Hier leest u wat de praktijk in Axel voor u kan betekenen Veronique van Merode van de praktijk in Terneuzen      Terneuzen
     Véronique van Merode

 Introductie
 Logopedie
 Logopedisten
 Aanmelden
 Werkwijze
 Praktijkafspraken
 Cursussen
 Screening
 Nieuwsbrief
 Vergoedingen
 Klachtenregeling
 Tevredenheidsonderzoek
 Privacy
 Colofon


Lid van de NVLF
Algemeen Openingstijden Contactgegevens Voor de jongere lezer

Welkom! 

Ik ben Véronique van Merode.

Mijn praktijk is gevestigd op Grevelingen 17, 4535 JC te Terneuzen

Ik ondersteun graag volwassenen en kinderen die op het vlak van logopedie een probleem ervaren. Dat doe ik met veel plezier sinds 1981.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk zijn de volgende zaken:

 • ik werk graag naar resultaten toe, resultaten die we met elkaar afspreken en indien mogelijk, binnen een bepaald tijdsbestek halen.

 • Voor de behandeling van kinderen vind ik het essentieel dat ouders en/of verzorgers actief meewerken aan de behandeling.

 • Mijn werk is gebaseerd op contact en vertrouwen. Ik zal daarom ook zeer zorgvuldig met uw vragen omgaan. Daarvoor maken wij aan het begin van de behandeling afspraken. 

U kunt bij mij terecht voor:

U kunt bij mij terecht voor een breed scala van vragen en problemen van logopedische aard dan wel voor een gerichte verwijzing ervan.

Daarnaast ben ik door middel van opleidingen en cursussen extra vaardig in de behandeling van:

·   articulatie

·   stem

·   stotteren bij kinderen

·   problemen in de spraak – taalontwikkeling (bijv. fonologie)

·   spraak en taalstoornissen (bijvoorbeeld: SpecifiekeTaalontwikkelingsstoornis, verbale dyspraxie, communicatieproblemen samenhangend met ASS)

·   myofunctionele therapie: behandeling van een verstoord evenwicht in het functioneren van spieren in en rond de mond samenhangend met tandheelkundige/orthodontische  problemen

·   gehoor: spraakafzien

·   preverbale logopedie: begeleiden van de aanvang van de communicatieve ontwikkeling (periode voorafgaand aan de eerste gesproken woorden) en het begin van de spraak-taalontwikkeling

Lid van de Kwaliteitskring Zeeuws-Vlaanderen en lid van de Kwaliteitskring Oosterschelde (nadruk op stotteren). Gecertificeerd Hanen therapeut.

 

 

Logopediegroep Zeeuws-Vlaanderen • info@logopediegroepzvl.nl