Adri-Anne Biesheuvel van de praktijk in Hoek
Hoek
Hier leest u wat de praktijk in Axel voor u kan betekenen
Axel
Hier leest u wat de praktijk in Terneuzen voor u kan betekenen
Terneuzen
     Werkwijze

 Introductie
 Logopedie
 Logopedisten
 Aanmelden
 Werkwijze
 Praktijkafspraken
 Cursussen
 Screening
 Nieuwsbrief
 Vergoedingen
 Klachtenregeling
 Tevredenheidsonderzoek
 Privacy
 Colofon


Lid van de NVLF

Tijdens de eerste afspraak brengen wij uw logopedische vraag zo goed mogelijk in kaart. Dit doen wij aan de hand van observaties, vragenlijsten en (eventueel al) afname van tests. Voor een uitgebreid onderzoek zijn meerdere afspraken noodzakelijk. 
In veel gevallen gebruiken wij geluids- en/of beeldopnames. De resultaten hiervan bespreken wij met u. Dit leidt vervolgens tot een behandelvoorstel. 
Het verloop van de behandeling evalueren wij regelmatig. Indien wenselijk, stellen wij de behandeling in goed overleg, bij.
In een aantal gevallen kan aanvullende informatie van of samenwerking met bijvoorbeeld uw (huis-)arts, de school, een collega-logopedist of begeleidende instantie nodig zijn. Voor het opvragen van deze informatie vragen wij altijd vooraf uw toestemming.


Therapie

Iedere afspraak duurt over het algemeen 25 minuten. Normaal gesproken vinden de behandelingen op het praktijkadres plaats. Eventueel kunnen de behandelingen op medische indicatie ook bij u thuis plaatsvinden.

Kinderen
Goed contact tussen alle betrokkenen leidt tot de beste resultaten. Wij vinden het daarom belangrijk dat u als ouder zoveel mogelijk bij de behandeling aanwezig bent. Op deze manier volgt u de ontwikkeling die uw kind doormaakt op de voet. Bovendien, wat u bij ons hoort en ziet, kunt u vervolgens ook zelf in praktijk brengen.
 

Volwassenen
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het van belang zijn dat uw partner/omgeving bij de begeleiding betrokken wordt. Uiteraard spreken wij dit eerst goed met u door.

Logopediegroep Zeeuws-Vlaanderen • info@logopediegroepzvl.nl